Over Gerlinda

Met het werk van de uitvaartverzorger heb ik kennisgemaakt toen ik als koffiedame werkte tijdens condoleances en uitvaarten. Daarvoor had ik al verschillende andere werkplekken gehad, maar hier voelde ik me op mijn plek. Na verloop van tijd wilde ik meer kunnen betekenen voor nabestaanden en de overledene. Daarom besloot ik als uitvaartassistente aan de slag te gaan en ben daarnaast ook overledenen gaan verzorgen. Hiervoor heb ik een opleiding gedaan. Ik heb mij steeds meer verdiept in alles wat erbij komt kijken om, op een respectvolle manier, een uitvaart te regelen. Op een manier die bij de overledene en de nabestaanden past. 

Nadat ik de uitvaart van mijn tante mocht begeleiden wist ik het zeker, dit is wat ik wil. Klaar staan voor mensen in een heftige, emotionele periode in hun leven. Nabestaanden begeleiden en ontzorgen, maar vooral ook goed luisteren naar hun wensen en zo een passend afscheid te organiseren, denkend in mogelijkheden.

Met Gerlinda Uitvaartzorg bied ik een respectvolle, betrokken en betrouwbare aanpak met een luisterend oor en een troostende arm. Door goed naar u te luisteren en mee te denken komen we tot een afscheid dat aansluit bij de levenswijze van de overledene, vormgegeven met respect en liefde voor de overledene. Een afscheid ook dat nabestaanden troost biedt en waar later met een goed gevoel op zal worden terug gekeken.

Als uitvaartverzorger ben ik er niet alleen in tijden waarin een afscheid moet worden geregeld. Heeft u vragen op voorhand, wilt u uw wensen laten vastleggen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U mag altijd contact met mij opnemen.

Gerlinda Bouwman

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen op voorhand? U mag altijd contact met mij opnemen.

Contact opnemen