Wie maakt de foto’s? Geen zorgen.

Bij de uitvaart van een geliefde komt er veel op u af. Ondanks de emotie van het moment, moet u besluiten nemen. Over hoe u afscheid wilt nemen bijvoorbeeld. Het zijn beslissingen waar u achteraf geen spijt van wilt hebben.

...De ervaring leert dat een stijlvol gemaakte fotoreportage van de uitvaart kan helpen in de verwerking van het verlies van een geliefde. Ook kan zo'n beeldverslag een oplossing zijn als familie uit het buitenland er niet (tijdig) bij kan zijn. Soms is het ook van toegevoegde waarde als kinderen nog te klein zijn om te beseffen wat er gebeurd is. Foto's leiden dan later tot gespreksstof over wat er gebeurd is.

Hans-Lukas Zuurman van Passievoortekstenfoto.nl kan u als professionele afscheidsfotograaf terzijde staan. Hij is vaste samenwerkingspartner van Gerlinda Uitvaartzorg. Hij overlegt wat in beeld gebracht kan worden. En wat niet. Hij werkt discreet en heeft volop ervaring in het vastleggen van afscheidsmomenten - al dan niet in de kerk of aula - zonder storend aanwezig te zijn.

Hans-Lukas observeert rustig door het oog van de camera en levert u een passend digitaal beeldverslag als download en/of afgedrukt in een album. Met het juiste oog voor detail.

U kunt bij Passievoortekstenfoto.nl (op een later moment) ook terecht voor het laten schrijven van een persoonlijke levensherinnering aan de overledene. Dit gebeurt aan de hand van een interview (1,5 tot 2 uur) dat u professioneel uitgewerkt krijgt aangeboden op schrift.

Hoe werkt het?

  • Meld uw belangstelling bij Gerlinda Uitvaartzorg.
  • Gerlinda Uitvaartzorg controleert voor u de beschikbaarheid van de fotograaf op de aangegeven momenten en verstrekt voor u de opdracht.
  • Heeft u specifieke vragen of wensen, laat het weten!
  • Tarieven zijn afhankelijk van locatie(s), tijdsduur, gewenste aantal foto’s en keuze voor wel of geen album(s). 

Gerlinda Bouwman

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen op voorhand? U mag altijd contact met mij opnemen.

Contact opnemen